maanantaina, heinäkuuta 11, 2005

Arvoisat blogivierailijat:

Toivoisin teiltä kommentointia siitä, minkälaisia fiiliksiä ja mielikuvia työni teissä herättävät. Kiitos etukäteen!

11 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kauniita ja persoonallisia koruja;
voisin hyvin kuvitella käyttäväni itse joitakin noista. :-)

10:18 ap.  
Blogger Nimuel said...

Kiitos Araminta!=)

10:23 ap.  
Blogger Stricker said...

Tosi kauniita töitä ja olet todella taitava värien yhdistelemisessä. Voisin itsekin käyttää monia korujasi, vaikka yleensä niitä tuleekin käytettyä tosi harvoin. Ja sain sinun töistäsi inspiraation kokeilla Fimosta omiakin koruja ja muita juttuja ja kivaa hommaa on, vaikka olenkin vielä aivan kokeiluasteella.

11:06 ap.  
Blogger syysunelma said...

Miulle tulee hirmuisen romanttinen ja jotenkin prinsessamainen olo, kun katselen noita siun kauniita koruja. Mie olen hullu "ikkunaostoksilla" kävijä, ja rakastan kauniiden vaatteiden, korujen ja kenkien katselua. Itsellä ei ole kyllä kroppaa eikä itsetuntoakaan käyttää läheskään niin hienoja vaatteita tai koruja kuin haluaisin. Jos saisin jostakin pussillisen itsetuntoa, ostaisin jonkun noista siun näyttävistä, näteistä koruista. Mutta tällä hetkellä on paras tyytyä ihastelemaan. Olisi myös kiva nähdä noita koruja kantajiensa päällä. Millainen ihminen käyttää vaaleanpunaista korua, millainen ruskeaa...Ihanaa silmänruokaa nää siun sivut!:)

10:47 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Korusi näyttävät siltä, miltä sinä kuulostat: tunteikkaalta ja elinvoimaiselta naiselta. Erityisesti tuo 'Princess of the innocent earth" miellytti silmää - se oli miltei sellainen, minkä voisin ostaa.

Vaalea Nainen

2:45 ip.  
Blogger Nimuel said...

stricker: Kiitos! Ehdottomasti haluan nähdä töitäsi. Ehkäpä järjestäisimme massailijoiden tapaamista lähiaikoina. Olemme suunnitelleet tapaamista Ihan Itse-fooruminm Pörrön kanssa, joka on aivan eturivin massataiteilijoita Suomessa.

Syysunelma:
Kiitos ideasta: Alan mahdollisuuksien mukaan kuvata koruja uusien omistajiensa yllä.=) Korut ovat helppo ja näyttävä asuste. Ne sopivat esimerkiksi jonkun yksivärisen ponchon kanssa tai muuten simppelien yksiväristen vaatteiden kanssa. Ponchot esimerkiksi ovat erittäin armolliset kaikille muodoille. EI minullakaan ole kummoinenkaan kroppa, joten välillä kätken sitä hyvin laskeutuviin vaatteisiin. Näyttävät korut ovat muotia! Rohkeasti vain käyttämään. Kyllä sä uskallat! Korujen kanssa on vähän niinkuin erään parisuhteen osa-alueen kanssa: Pitää vaan alkaa hommaan, kyllä siitä sitten innostuu.;)

Kiitos myös Vaalealle naiselle lämminhenkisestä ja kannustavasta kommentista!=)

11:09 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Mun mielestä sun korut on samaan aikaa rohkeita ja herkkiä. Mä tykkään paljon myös noista korujen nimistä ja siitä, että niillä on nimet.Ne on ihanan romanttisen kuuloisia, tuo oman lisänsä korujen persoonallisuuteen ja viehättävyyteen.

3:54 ip.  
Blogger liftari said...

Tuossa oli maininta, että "lisätietoja sähköpostilla". Voisitko kuitenkin jonkinlaista hintahaarukkaa laittaa suoraan sivuille?

Mua kyllä saattaisi kiinnostaa rannekorun teettäminen, kun mulle ei koskaan löydy sopivaa, vaan kaikki on aina liian isoja. :-/

8:00 ap.  
Blogger Nimuel said...

Kiitoksia Eevalle! Liftari: Mulla ei ole kiinteää hintapolitiikkaa. Hinnoittelen tuotteet kunnolla vasta syyskuussa kun palaan varsinaisesti työelämään. Nyt teen koruja vain harrastuksena. Hintahaitari yksittäiselle rannekorulle on postikuluineen 10-15€ riippuen sen tekemiseen kuluneesta ajasta ja sen koosta. Pistä sähköpostia jos olet kiinnostunut niin sovitaan tarkemmin millaisen tahtoisit. Nyt kannattaa tilata, sillä nostan hintoja syyskuussa jonkun verran.

4:18 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Miälettömän mageita väriyhdistelmiä sulla on aina ollut.Voisin kuvitellakäytäväni useitakin noista. Värisilmäsi viehättää!
Aloin itsekin "massailla" blogisi innoittamana, mutta olen vielä siellä alkeistasolla korujen kanssa...-Terde

12:11 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Sun työt on kyllä valtavan ihania.Oon käynyt jo useampaan otteeseen kurkkimassa ja eihän sitä tiedä, joku päivä saatan bongata sen "mun korunkin" täältä :) Värimaailmasi on aivan ihana, mielikuvituksellinen!

11:22 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home